Kids

Party Preps

Hoi hoi,

Nog maar heel even en dat wordt onze grote meid alweer 6 jaar. Diegene die mij goed kennen weten dat ik me elke kinderverjaardag weer compleet stort op een geweldig thema. Hier kan ik zo ontzettend mijn creativiteit in kwijt! Welke (kleuren) thema’s we oa al hebben gehad: Soft pink and Gold, Pink party, Black-white indian party, Icecream party, Peach and Gold, en een Flamingo party. Vaak begin ik al 2 maanden van tevoren met inspiratie opdoen via Pinterest en maak ik daar een bord waar ik coole ideeën in bewaar. Nu hadden Liv en ik al een hele poos een geweldig thema bedacht. Namelijk: Unicorn. Veel pastel kleurtjes, regenbogen,unicorns en goud. Één van de meest geweldige merken met partyspul is het merk Meri Meri. Oa te koop bij Wonder in Nijmegen. Eenhoorn ballonnen, slingers, cupcakesets…Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Verder heb ik van die grote doorzichtige ballonnen met confetti erin, unicorn party bags om mee te geven aan de kids als ze naar huis gaan. Wat ik ook een heel erg leuk en simpel idee vond is een taart maken en alleen versieren met gekleurde sprinkles. Heel simpel maar zo feestelijk! Ook zag ik een ‘recept’ waarbij je witte chocolade moet smelten en dat smeer je uit op een plaat en vervolgens versier je de nog warme chocolade met gekleurde snoepjes, gekleurde ontbijtgranen, zure regenboogmatjes. Mierzoet en niet heel gezond maar zo feestelijk! En bij een feestje horen natuurlijk wel lekkere snoeperige dingen. Iets minder ongezond is roze popcorn maken. Op Pinterest vind je genoeg tutorials hierover. Evt nog wat gekleurde sprinkles of mini marshmallows erover en klaar. Wat vinden jullie van mijn inspiratie hieronder?

xxx

unicornparty

 

 

 

No Comments
Previous Post
19 januari 2017
Next Post
19 januari 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts